Rødslet 15,
9430 Vadum

Velholdt og indflytningsklar villa på blind stikvej

Villaen på Rødslet 15 er beliggende på en blind stikvej på en god placering i Vadum. Herfra har du særdeles nemt til både skole, idrætshal og svømmehal samt offentlig transport. I Vadum finder du desuden gode indkøbsmuligheder, naturskønne omgivelser og stisystemer til gå- og løbeture. Byen ligger med nem adgang til Aalborg Lufthavn, og Aalborg centrum er blot 10 kilometer væk.

Her får du et meget velholdt hus, der samtidig er rigtigt godt udnyttet uden spildplads. I 2006 er huset blevet renoveret med nyt tag og nye vinduer i størstedelen af huset, ligesom der blev lavet nyt bryggers og huset blev tilbygget.

Her er gulvvarme overalt med undtagelse af køkkenet og de to værelser herved. Villaen er separatkloakeret i 2021.

I alt indeholder boligen fire værelser og to badeværelser samt køkken, bryggers, spisestue og stue. Hertil kommer en delvist overdækket træterrasse og et værksted i forlængelse af indkørslen.

Ude såvel som inde er der tale om en velholdt bolig med masser af gode detaljer. Generelt er materialevalgene i villaen udført med sans for kvalitet og en gennemført stil. Overalt møder du lyse og imødekommende rammer og planløsningen må siges at være meget velfungerende med blandt andet en stor stue og god sammenhæng mellem køkken og spiseplads, hvor der er delvist åbnet op.

Den skønne træterrasse er prikken over i’et ved denne fine villa. Her kan du opholde dig ugeneret og nyde det fine kig ud i den velholdte og hyggelige have.

Tag endelig et nærmere kig på denne meget velbeliggende og velholdte villa på Rødslet 15.

Kontantpris 2.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud