Svinget 39,
9700 Brønderslev

Villa beliggende i skønne omgivelser

Villaen på Svinget 39 ligger 10 minutters kørsel fra Brønderslev, som er den tætteste større by. Byen har en masse at byde på i form af indkøbsmuligheder, daginstitutioner samt diverse butikker og caféer. Der er skole for de små og store, da der er flere skoledistrikter og eget gymnasium. Byen er kendt for det årlige Brønderslev marked samt Rhododendronparken. I Brønderslev er der mulighed for offentlig transport både med bus eller tog via banegården. Du kan også nemt tilgå motorvejen, som kun ligger 15 minutters kørsel fra boligen.

Der er tale om en veludnyttet villa, som er godt indrettet. Huset består af et stort køkken, stue, badeværelse, tre værelser og et stort bryggers med både vaskemaskine, tørretumbler og god plads til vasketøj og opbevaring. Der er indlagt gulvvarme i gang/entré og badeværelse. Huset har derudover tre disponible rum, der kan bruges til viktualierum og ekstra opbevaring. Villaen giver mulighed for at sætte sit eget præg - alt efter behov. 

Køkkenet er pænt og lyst. Det byder på god skabsplads. I køkkenet er der et stort vinduesparti, hvilket giver et godt lysindfald og gulvet er et lyst parketgulv. Ønsker du et større køkken eller at åbne mere op, er der mulighed for at vælte væggen ind til stuen og lave et åbent køkkenalrum. Badeværelset består af en god bruseniche, hvidt sanitet og hvidt skabsarrangement.

I får en stor stue, som er lys og indbydende. Stuen har hvidt loft og parketgulv. Her er plads til det store sofaarrangement samt at have spiseafdeling. Soveværelset og de to værelser er alle lyse og indbydende. Soveværelset er af en stor størrelse med plads til en dobbeltseng og skabe. På børneværelset kan du have seng, skrivebord og legeområde. Hvis det ønskes, kan det sidste værelse laves til enten kontor eller walk-in-closet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Udenfor kan du nyde den velanlagte have, som har god udsigt over åbne marker. Du kan lave bålplads, spille bold og sætte den helt store trampolin op, hvis det ønskes. Der er et veludnyttet værksted på 90 kvm, som også kan bruges som garage. Værkstedet er renoveret og delvist isoleret. 

Søger du en villa beliggende i rolige og skønne omgivelser, så tag et kig på Svinget 39.

Kontantpris 795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud