Vesterbrogade 6, ST. 1,
9400 Nørresundby

Attraktiv og indflytningsklar andelsbolig ved fjorden

Andelsboligen på Vesterbrogade 6, st. 1., er centralt beliggende i Nørresundby med godt 100 meter til Limfjorden. En skøn placering, hvor du også bor i gåafstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport og ikke mindst Aalborg centrum.

Du bliver en del af en attraktiv andelsforening med en sund økonomi. Boligen består af entré, køkken, badeværelse, stue og soveværelse. Her får du en indflytningsklar bolig, som er flot renoveret. 

Køkkenet er indsat i 2016 med hvide, grebsfrie fronter. Et moderne køkken med alt det nødvendige i hårde hvidevarer. Der er bl.a. både opvaskemaskine samt indbygget ovn og - mikroovn. Køkkenet har god opbevaringsplads og mulighed for at have en lille spisekrog til to. 

Badeværelset er moderniseret i 2014 og ikke mindst veludnyttet med toilet, bruser og badeværelsesmiljø. Bevæger du dig videre ind i stuen, kommer du til et dejligt opholdsrum med lyst trægulv. Der er mulighed for både at have spisebord og sofaarrangement. 

Til sidst består boligen af en entré med ekstra opbevaringsplads samt et rummeligt soveværelse. Sidstnævnte har en god størrelse med plads til både seng og skrivebordsplads. Det store indbyggede skab med skydelåger er indsat i 2016. Samme år er alle trægulve slebet.

Der er fælles vaskekælder samt en lille, fælles have, som deles med foreningens beboere. Ønsker du at holde husdyr, skal det godkendes af bestyrelsen. 

Her får du en flot, indflytningsklar andelsbolig med en attraktiv beliggenhed ved fjorden.

Kontantpris 595.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud