Ny pris
Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 10:35 - 11:05

Lærkevej 1, Vester Hassing
9310 Vodskov

Stor moderne etplansvilla med fantastisk køkkenalrum

Denne villa på Lærkevej 1 byder blandt andet på hele 4 værelser, bryggers, viktualierum, og et ekstraordinært køkkenalrum. Vester Hassings mange faciliteter er tæt på, og byen byder på både dagplejere, børnehave, idrætshal og skole til 9. klasse. Byen byder ligeledes på gode indkøbsmuligheder, og et aktivt foreningsliv med stærkt fællesskab. Aalborg er kun ca. 20 minutters kørsel væk, og tilgås nemt via motorvejen. 

Dette etplanshus på hele 190 kvadratmeter byder velkommen med en stor carport med plads til to biler, og en dejlig stenterrasse i forlængelse heraf. Haven har ligeledes mange gode hyggekroge, flotte træer, buske og bede. Husets tag blev skiftet i 2008, og villaen bærer generelt præg af kvalitetsmaterialer og god vedligeholdelse.

I den store entre mødes du af et fantastisk lysindfald fra det første af husets fire ovenlysvinduer. Her finder du husets fine gæstetoilet med gulvvarme, og adgang til husets køkkenalrum.  

Køkkenalrummet er i særklasse, og byder blandt andet på en flot køkken-ø, gulvvarme og indbyggede skabe, køleskab og ovn. Det store køkken er fra Mulitiform og i solide kvalitetsmaterialer. Det fantastiske lysindfald skyldes rummets ovenlysvindue, som er placeret centralt i rummet. Her er kræset for detaljerne, og plads til hele familien. Derudover finder du også både stort bryggers, viktualierum og den praktiske baggang lige ved siden af.

 I åben forbindelse af køkkenalrummet mødes du af husets stue med flot trægulv, og store vinduespartier mod have og terrasse. Igen er der masser af plads, og stuen indbyder til sofahygge.

Husets fordelingsgang med praktiske indbyggede skabe giver adgang til huset fire gode værelser, og husets lyse badeværelse. Badeværelset med ovenlysvindue og gulvvarme er ligesom køkkenet også fra Multiform.

Her er rig mulighed for at lave både børne- og voksenafdeling, og denne bolig er på alle måder et rigtigt godt bud på en ny bolig til den pladskrævende familie. 

Kontantpris 1.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud