Højbakkevej 17, Biersted
9440 Aabybro

Rummelig skagensvilla med lukket have

På Højbakkevej 17 i Biersted finder du denne rummelige og lyse skagensvilla. Villaen har en god beliggenhed for bl.a. børnefamilien. Du har nem adgang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner, idrætshal og skole til 9. klasse. Derudover er der et godt sammenhold borgerne imellem med et særdeles rigt foreningsliv. Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn.

Her får du et dejligt hus med mange kvadratmeter for pengene. For cirka 10 år siden blev overetagen renoveret med nye vægge og gulve og ny isolering. Hele overetagen har loft til kip. I foråret 2020 er gulvene blevet afhøvlet og alle rum er blevet malet. Du får her et hus i klassisk og smuk byggestil, der løbende er renoveret. Her skal blandt andet nævnes et kun ca. 2 år gammelt naturgasfyr, der giver et lavt forbrug.

Velkommen i entréen, hvorfra du kan fortsætte ligeud til et godt værelse med tilhørende walk-in closet. Går du til højre kommer du ind i den rummelige stue med plankegulv.

Længere fremme har du spisestuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Ved køkkenet har du gæstetoilet med gulvvarme og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Bevæger du dig videre ind i huset, kommer du til den lyse stue med brændeovn og klinkegulv. Fra denne del af huset har du adgang til værelse på førstesalen, så det er oplagt at etablere teenageafdeling her med egen stue og soveværelse.

Fra den anden stue finder ud også en trappe til førstesalen. Her har du et stort repos, et godt sted til kontor eller multirum hvis du har små børn. Her finder du desuden et rummeligt soveværelse med adgang til et lyst badeværelse samt to værelser. Skråvinduerne heroppe er fra Velux og er skiftet for ca. 6 år siden.

Udenfor har du en dejlig lukket have med en ugeneret solgård, hvor du om sommeren har aftensol. Ved solgården har du desuden en overdækket terrasse.

Søger du en rummelig og velholdt villa i den klassiske byggestil, så kontakt os for en fremvisning af det dejlige hus på Højbakkevej 17.

Kontantpris 1.425.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud