Ny pris
Læs mere

Rødhusvej 88, Kaas
9490 Pandrup

Charmerende hus i landlige omgivelser

Det velholdte hus på Rødhusvej 88 ligger i landlige omgivelser ved Kaas, som er en hyggelig nordjysk by med bl.a. egen slagter og Spar Købmand. Det er vedtaget, at der skal opføres en ny skole i byen, der står klar i 2023. Du har ca. 10 minutters kørsel til stranden, og der er tilmed blot 5 km til Aabybro. Desuden skal det nævnes, at det er et godt område i forhold til hvis man vil have heste.

Der er tale om et velholdt og moderniseret hus, som er udbygget i år 2000 med stue, badeværelse og soveværelse. Der er gulvvarme i køkken, bryggers og badeværelse. Husets vinduer er skiftet i 2011, og der er gasfyr også fra 2011.

Velkommen indenfor i husets bryggers, hvor du på venstre hånd finder husets badeværelse med lyse klinker, bruseniche og gulvvarme. Modsat mødes du af et dejligt rummeligt køkken af mærket Modulia fra 2011, der ligger i åben forbindelse med stuen. Stuen er en dejlig vinkelstue med god plads til spisebord og sofaafdeling. Fra stuen har du adgang til en skøn terrasse, der vender mod syd. I stueplan finder du desuden et godt værelse, et af husets i alt tre værelser.

Bevæger du dig videre op på førstesalen, finder du her et repos samt to værelser. Fra det ene værelse har du et dejligt kig ud på mark og skov. Et skønt sted at indrette hjemmekontor eller soveværelse.

Haven vender helt rigtigt i forhold til solen, og i forbindelse med garagen har du god opbevaringsplads og mulighed for værksted. Huset ligger skønt med skov i baghaven og åbne vidder.

På Rødhusvej 88 får du et rummeligt og velholdt hus med masser af plads og charme. Vi glæder os til at fremvise boligen.

Kontantpris 795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud