Marken 19, Gjøl
9440 Aabybro

Moderne længehus med smarte detaljer

Projektsalg i samarbejde med HusCompagniet

Huset rummer tre gode værelser, hvor de to er placeret i en decideret børneafdeling, mens forældresoveværelset findes i forbindelse med stuen. Desuden findes et mindre men godt kontor, der ligger lige ud til det rummelige køkkenalrum, som har åben forbindelse til stuen. Overalt i huset er der ekstra højt til loftet, hvilket giver en dejlig atmosfære og følelse af rummelighed, som ellers kun findes i større huse.

Dette udstillingshus er et glimrende eksempel på, at et nyt hus ikke behøver at være stort og dyrt, for at det kan være et dejligt hjem med plads til hele familien.

Huset er opført i en flot facadesten med lys fuge og sorte vinduesrammer. Sammen med det stilrene sorte sadeltag giver det en spændende og anderledes arkitektur, der yderligere understøttes af det ekstra høje vinduesparti i husets ene gavl. I den anden gavl er integreret carport og stort redskabsrum. Herfra er praktisk og direkte adgang til entre og bryggers.

Mere om huset

  • Familievenlig planløsning på 135 kvm med to børneværelser og et ekstra fælles multirum.
  • Børneafdeling byder på ”egen” indgang, adgang til opbevaring og vasketøj i bryggerset, multirum, eget badeværelse og to børneværelser.
  • Køkkenalrum med plads til gæster, madlavning, hygge og udgang til haven på begge sider af huset.

Kontantprisen er inkl. grund og tilslutning til diverse forsyningsvirksomheder.

Vedhæftede billeder i salgsopstilling er modelfotos.

Kontantpris 2.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud