Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 14:15 - 14:45

Bygstubben 16, Gjøl
9440 Aabybro

Skøn villa med udsigt til åbne marker

Villaen på Bygstubben 16 er beliggende på Gjøl. Byen er kendetegnet ved at være omkranset af smuk natur og det stærke fællesskab, hvor særligt lystbådehavnen fungerer som et samlingspunkt. Gjøl tilbyder også indkøbsmuligheder samt skole til og med 6. klasse. Herefter er det muligt for børnene at fortsætte skolegangen på f.eks. Aabybro skole, hvor der går skolebusser til. Udover skole tilbyder byen også dagsinstitutioner samt fritidsklub og en velfungerende hal med multibane til de større børn. Der er fra huset sti direkte til skole, børnehave og vuggestue. Dertil skal det nævnes, at der blot er ca. 20 km til Aalborg.

Der er tale om en særdeles rummelig og velholdt villa der ligger placeret med godt udsyn til marken bagved. Her kommer der både rådyr, fasaner og harer forbi og man fornemmer naturen tæt på. Villaen er løbende moderniseret og renoveret og fremstår lys og hyggelig.

Fra entréen har du adgang til den store stue med masser af lysindfald og et smukt lyst plankegulv. Herfra kan du bevæge dig videre ud i køkkenet, som virkelig er husets samlingsrum. Her er udsigt mod marken og god plads. Her er gulvvarme og flotte mørke klinker samt spiseplads og hyggelig brændeovn.

I praktisk forlængelse af køkkenet finder du husets bryggers som har en god størrelse og egen indgang. I stueplanet har du desuden et dejligt badeværelse.

På førstesalen har du et meget stort soveværelse hvor du har adgang til en hems der er fantastisk til opbevaring eller som legerum for børnene. Her kan legetøjet stå i fred uden at genere øjet. Herudover har du to dejlige værelser samt et badeværelse med bruseniche.

Haven er rigtig hyggelig med bl.a. pavillion og en dejlig terrasse. Der hører ligeledes til huset både carport og garage.

Søger du et skønt hus med masser af plads på en god beliggenhed på Gjøl, kan vi varmt anbefale et besøg på Bygstubben 16.

Kontantpris 1.825.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud