Nørregade 22, Kaas
9490 Pandrup

Hyggeligt byhus med velanlagt have

På central placering i skønne Kaas ligger denne dejlige villa på Nørregade 22. Placeringen er rigtig god i forhold til både indkøb og bus, ligesom huset ligger godt i forhold til den nye skole, der efter planen står klar i 2023. Byen har både slagter og Spar-købmand, og den ligger dejligt centralt i forhold til både Blokhus og Aabybro. Skal du til Aalborg, er transporttiden blot 30 minutter i bus eller bil.

Den charmerende villa er i to plan og indeholder samlet set tre værelser, et badeværelse samt et dejligt køkken og en rummelig stue. I forbindelse med stuen er der desuden et åbent værelse, perfekt som hjemmekontor, spisestue eller legerum for børnene.

Her er tale om en velholdt og indflytningsklar bolig, hvor der er samtidig er mulighed for at sætte eget præg, såfremt man ønsker det. Facaden er helt nyrenoveret og nymalet og fremstår derfor i flot stand. Der er gulvvarme i køkken, bryggers, badeværelse og entré.

Velkommen indenfor i entréen. I denne del af huset har du både bryggers og badeværelse.

Videre inde i boligen kommer du ind i et hyggeligt og dejligt køkken. Her er der god bord- og skabsplads, rolige farver og et skønt kig ud i haven.

Videre inde i stuen kan du nyde synet af de massive plankegulve, ligesom her er god plads til at indrette dig med sofaafdeling og spisebord. Som nævnt er der ved stuen et dejligt åbent værelse med masser af anvendelsesmuligheder.

Bevæger du dig op på førstesalen, kommer du til et repos med adgang til tre gode værelser.

Udenfor finder du en fantastisk velanlagt have med mange gode kroge. Haven er lukket og egner sig derfor rigtigt godt til små børn og hunde.

Velkommen i dette dejlige og hyggelige byhus på Nørregade 22 i hjertet af Kaas.

Kontantpris 695.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud