Gartnervænget 8, Kaas
9490 Pandrup

Dejlig villa med lækkert køkkenalrum

På en rolig og lukket vej i Kaas finder du denne dejlige villa på Gartnervænget 8. Der er ved at blive opført ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. Kaas tilbyder desuden egen slagter, Spar Købmand og du bor desuden tæt ved Vesterhavet og Aalborg er kun en køretur på 25 minutter væk.

Her er tale om en flot villa med blandt andet lækkert køkkenalrum fra 2017. Her er der indsat nyt køkken og lavet nye gulve og troldtektlofter. Terrassen og overdækningen er fra 2020 og det originale badeværelse er flot opdateret med blandt andet nyt badmøbel, skab og armaturer.

Samlet set indeholder villaen tre værelser, et badeværelse, bryggers, badeværelse, entré og køkkenalrum. Du får derfor her en dejlig og velfungerende planløsning, hvor især det fantastiske opholdsrum ved køkkenalrum/stue er et skønt samlingspunkt og husets hjerte.

I ejendommens entré findes der dejlig skabs- og opbevaringsplads bag lågerne ved hoveddøren. Herinde er der indrettet med masser af hylder som giver fantastisk mulighed for opbevarring af  bla. sko og overtøj. 

Det strømlinede og flotte køkken har rigtig god opbevaringsplads, og troldtektloftet sikrer rigtig god akustik i det store rum. Det er endnu en god detalje, at der er indbyggede spots i loftet.

I stueafdelingen er der god plads til at indrette sig med stor sofagruppe og brændeovnen bidrager med hygge og varme. Fra stuen kan du gå ud på den nye og overdækkede terrasse, der vender skønt mod sydvest.

Interesseret i at høre mere om villaen på Gartnervænget 8? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontantpris 945.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud