Solgt
Læs mere

Købkesvej 28,
9000 Aalborg

Moderne rækkehus med sydvendt have

Rækkehuset på Købkesvej 28 er beliggende i Aalborgbydelen Vejgaard. En placering tæt ved blandt andet skole, børnehave og DUS. I Vejgaard er der talrige indkøbsmuligheder, du har nemt til Aalborg centrum og hele området ved Østre Havn inklusiv Musikkens Hus, Nordkraft og Friis Shoppingcenter.

Der er tale om et skønt rækkehus på 100 kvadratmeter, som strækker sig over to etager. Samlet set består rækkehuset af entré, køkkenalrum, stue, tre værelser samt badeværelse og bryggers. Sidstnævnte er med skabsvæg og det er derfor et rigtig godt opbevaringsrum.

Stueplan byder på et fantastisk opholdsrum, hvoraf stue og køkken er i åben forbindelse. Køkkenalrummet er lyst og lækkert. Der er generelt en gennemgående stil i boligen. Køkkenet er et Vordingborgkøkken fra 2019 og med direkte udgang til terrassen i haven. Stuen har ligeledes et godt lysindfald fra vinduerne ud til haven, som går ned til gulv. Der er tale om en stor stue med plads til separat spise- og sofaafdeling.

Den åbne trappe fører dig op på 1. salen. Her finder du tre værelser, hvoraf der er skabsvæg i to af dem. Det sidste har et disponibelt rum, som kan bruges til walk-in eller opbevaring, hvis man ønsker at bruge værelset som kontor. Til sidst består etagen af et stort og funktionelt badeværelse med bruseniche, hvid sanitet og skabsarrangement. Bordpladen og gulvet bryder det hvide look og der er tilmed vaskemaskine samt gulvvarme på badeværelset.

Udenfor får du hele to terrasser, hvoraf den i haven er sydvendt. Terrassemiljøet ved entréen er et skønt udeområde, som er flisebelagt med stilren og vedligeholdelsesfri indhegning. Haven er dertil privat og samtidig med en skøn udsigt til Signalbakken.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at se nærmere på det moderne rækkehus, så står klar til at vise boligen frem.