Langgade 114, Kaas
9490 Pandrup

Toplansvilla på rolig beliggenhed

Villaen på Langgade 114 har en rolig beliggenhed mellem Kaas og Moseby. Kaas er en hyggelig nordjysk by med bl.a. egen slagter og Spar Købmand. Det er vedtaget, at der skal opføres en ny skole i byen, der står klar i 2023. Du har ca. 10 minutters kørsel til stranden, og der er tilmed blot knap 30 minutters kørsel til Aalborg. I Moseby har du ligeledes købmand og idrætsforening. I Aabybro, som kun ligger 8 km væk, har du desuden en lang række detailbutikker samt DGI-hus, skole og børnehaver.

Huset er i to plan og indeholder samlet set tre værelser, bryggers, stue, køkken og badeværelse.

Velkommen indenfor i entréen, hvor du har god plads til at hænge overtøjet. De to værelser i stueplan har du adgang til fra entréen, og her er pæne lyse gulve.

Går du videre ind i huset, mødes du af den rummelige stue med fritlagte bjælker i loftet, der giver hygge og karakter til huset. Stuen har sydvendte vinduer, så du har et dejligt lysindfald.

Køkkenet fremstår lyst og skønt med hvide fronter med stålgreb og desuden god bord- og skabsplads.

I forlængelse af køkkenet kan du finde både badeværelse og bryggers. Badeværelset har bl.a. tidløse hvide klinker og bruseniche. I bryggerset har du godt med plads til både vaskefaciliteter og kummefryser. Rummet er delvist renoveret med troldtektloft, som giver en god akustik.

Fra køkkenet kan du gå op på førstesalen, hvor du har rummeligt repos og et værelse.

Udenfor har du lys og luft omkring dig. Haven er nem at holde med græsplæne og belægning.

Kontantpris 495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud