Møllevænget 6,
9490 Pandrup

Flot renoveret familievilla på god placering

På dejlig central placering i Pandrup finder du denne renoverede villa på Møllevænget 6. Her bor du tæt på bl.a. indkøbsmuligheder, bager og bibliotek, ligesom villaen ligger godt i forhold til nem adgang til den nye skole via cykelsti. Skolen står efter planen færdig i 2023. Også både vuggestue og børnehave har du lige ved hånden, så placeringen må siges at være ideel for blandt andet børnefamilien.

Her får du en meget velholdt og indflytningsklar bolig. Villaen er gennemgående renoveret i 2012 med nyt køkken, renoveret stue og renoverede værelser. Vinduerne er desuden løbende skiftet og det samme gælder både indvendige og udvendige døre.

Villaens to badeværelser er renoveret for henholdsvis tre og fem år siden. Det rummelige bryggers er ligeledes lavet for tre år siden. Der er ligeledes for 2 år siden lagt nyt tag på huset.

Der er gulvvarme alle steder med granit- eller klinkegulve, dvs. entré, badeværelser, bryggers og køkken.

Villaen har en moderne og optimal planløsning med forældreafdeling, et stort badeværelse ved børneværelserne samt køkkenalrum og stue i åben forbindelse.

Du kan vælge at gå ind gennem enten entré eller bryggers. Vælger du sidstnævnte, kommer du ind i et skønt og rummeligt bryggers med god plads til overtøj og opbevaring. Det er en god detalje, at her er hævet vaskemaskine og tørretumbler.

Videre inde i køkkenalrummet er der virkelig tale om et skønt rum. Det flotte køkken tilbyder masser af både skabs- og bordplads, og du har generelt god plads omkring dig. Også den rummelige stue er et skønt sted at opholde sig. Herfra har du adgang til den sydvendte terrasse.

De to børneværelser ligger lige overfor det store badeværelse med spa og bruseniche.

Til sidst i villaen har du forældreafdelingen med eget badeværelse og walk-in.

Haven er meget børnevenlig og skøn med bl.a. pergola, drivhus og hyggelige kroge.

Til villaen hører desuden både garage og skur.

Velkommen på Møllevænget 6 i Pandrup.

Kontantpris 1.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud