Granlien 10, Biersted
9440 Aabybro

Familievenlig villa på stille vej

På Granlien 10 i Biersted finder du denne familievenlige og velbeliggende villa. Fra villaen har du nem adgang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner, idrætshal og byens skole. Derudover er der et godt sammenhold borgerne imellem med et særdeles rigt foreningsliv. Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn.

Villaen fremstår lys og indflytningsklar med blandt andet et lækkert køkken, der er udskiftet for ca. 5 år siden. Villaens vinduer er desuden delvist udskiftede.

Samlet set indeholder boligen en entré/fordelingsgang, tre gode værelser, gæstetoilet, badeværelse samt to sammenhængende stuer i åben forbindelse til køkkenet og et praktisk bryggers.

Du kommer først ind i entréen, hvorfra du har adgang til husets værelsesafdeling med de tre værelser og gæstetoilet og badeværelse, sidstnævnte med gulvvarme. På de to af værelserne er der indbyggede skabe for god opbevaringsplads.

Videre fremme kan du gå gennem bryggerset ud i det lyse og flotte køkken. Køkkenet er strømlinet og smagfuldt med gode detaljer såsom hævet ovn og masser af bord- og skabsplads.

Både i stue, alrum og køkken har du god plads og rummene hænger godt sammen. Det smukke gulv i fletparket klæder desuden huset rigtigt godt. Fra stuen kan du gå ud en sydvendt og overdækket terrasse.

Villaens have er børnevenlig og nem at holde.

Søger du en velholdt villa på en rolig placering i Biersted, så tag endelig et nærmere kig på denne dejlige villa på Granlien 10.

Kontantpris 1.095.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud