Vadum Kirkevej 71,
9430 Vadum

Klassisk rødstensvilla på idyllisk placering

Villaen på Vadum Kirkevej 71 har en skøn og idyllisk placering ved kirken og åbne marker. Du har kun to kilometer ind til Vadum, hvor der er bl.a. skole, børnehaver, idrætshal, svømmehal og ikke mindst gode indkøbsmuligheder. Du har under 20 minutters kørsel til Aalborg, godt med busforbindelser til og fra byen, ligesom du har nemt til Aalborg Lufthavn. Der er desuden anlagt banesti, så det er nemt at cykle ind til Nørresundby. Herudover har du kun 200 meter til en nyetableret shelterplads, som er offentlig tilgængelig.

Den klassiske villa i tre plan indeholder blandt andet hele fem værelser og et åbent køkkenalrum med god plads til familien.

Villaen, der blev opført som almindeligt parcelhus i 1962, er i årenes løb blevet til den funktionelle og rummelige villa, som den fremstår som i dag. I 2002 blev boligen udvidet med 1. sal, hvor der samtidig kom nyt tegltag på, ligesom alle husets fuger blev skiftet. I 2003 blev lavet nyt stort køkken og badeværelset med gulvvarme er fra 2006.

I stueplan har du en god planløsning med en stor bred entré med god plads til overtøjet samt køkkenalrum, stue, badeværelse og soveværelse.

Husets køkken byder på pæne lyse træfronter og god plads til spisebordet. Som en skøn detalje er der brændeovn placeret centralt i huset mellem køkken og stue, så den kan ses fra flere rum.

Den rummelige stue har syd- og vestvendte vinduer, så du har et dejligt lysindfald. Soveværelse og badeværelset er placeret praktisk ved siden af hinanden. Der er gulvvarme på badeværelset, dobbelt vask og ikke mindst masser af skabsplads.

Fra stuen kan du bevæge dig op på førstesalen, hvor der er flotte plankegulve overalt. Her bliver du mødt af en dejlig stue med god plads og med udgang til den vestvendte altan. De fire værelser på førstesalen har alle en god størrelse.

I kælderen finder du et stort vaskerum, gæstetoilet og værksted samt et rummeligt disponibelt rum. Der er lagt nye flotte klinker i gangen og i det disponible rum i 2015.

Udenfor har du en rigtig hyggelig og skøn have med blandt andet havedam, vestvendt terrasse og en god bred indkørsel hen til garagen.

Velkommen i denne rummelige og skønne villa på en charmerende og idyllisk placering, hvor du stadig bor tæt på byen og alle dens tilbud.

Kontantpris 1.795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud