Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 11:30 - 12:00

Prins Paris Alle 8,
9210 Aalborg SØ

Eksklusiv kvalitetsvilla i attraktive Gug

Denne attraktive familievilla på Prins Paris Alle 8 ligger særdeles skønt i den nye udstykning ved Gug Alper. Ejendommen har let adgang til byens gode stisystem, hvor både indkøb, skole og fritidsaktiviteter nås inden for kort afstand. Området er placeret særdeles naturskønt, hvor både Kongshøjskoven, Østerådalen og Lundby Krat kun er få minutters kørsel væk. Motorvejen i begge retninger nås nemt via den nye Egnsplanvej, samt med 10 minutters kørsel kan du befinde dig i enten City Syd eller Aalborg Centrum.

Kvalitetsvillaen er opført i 2010 og rummer 195 velindrettede etagemeter, heraf 30 kvadratmeter i den højloftede underetage som rummer entré, bryggers og depot som nuværende ejer helt ideelt har anvendt til vin- og viktualierum.

Stueplan byder på 165 gode kvadratmeter med gulvvarme overalt, hvor du her bliver budt indenfor i den store åbne entré. Gennemgående for hele stueplan er de høje lofter, der skaber en god rumfornemmelse igennem hele boligen. Fra entréen træder du ind i husets hjerterum, det store køkkenalrum og stue, som fremstår særdeles indbydende med store panoramavinduer i begge ender af rummet.

Kvalitetskøkkenet fra Svane fremstår særdeles moderne med hvide elementer og bordplade og den brede køkken-ø som elegant opdeler køkkenet fra spisestuen. I spisestuen er der plads til at sidde ved køkkenøen, samt her skal særdeles fremhæves det store vinduesparti med udsigt over området.

Stuen emmer af hygge fra den indbyggede brændeovn med integreret plads til ekstra brænde. Fra stuen har du udgang til de to terrasser på bagsiden af huset der begge fanger eftermiddags- og aftensolen.

Stueplan byder endvidere på to værelser, et rummeligt badeværelse med samme Svane-elementer som køkkenet, et stort soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse ligeledes med Svane-elementer. Endvidere er der i gangarealet en stor skabsvæg med skydelåger, med masser af praktisk opbevaringsplads. 

Ejendommen byder desuden på en dobbelt integreret carport med dertilhørende stort depot og adgang til entréen i husets underetage.

Kontantpris 4.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud