Solgt
Læs mere

Thomas Kingos Vej 49,
9000 Aalborg

Rækkehus med mange muligheder

Rækkehuset på Thomas Kingos Vej 49 er beliggende i Aalborgbydelen Vejgaard. En placering tæt ved blandt andet skole, børnehave og DUS. I Vejgaard er der talrige indkøbsmuligheder, og du har nemt til Aalborg centrum og hele området ved Østre Havn inklusiv Musikkens Hus, Nordkraft og Friis Shoppingcenter. Der hører desuden en fælles legeplads til rækkehusene.

Rækkehuset strækker sig over 141 kvadratmeter. Det står i original stand og rummer mange muligheder. Planløsningen udmærker sig ved, at du har toilet på begge plan, og du har i alt fire gode værelser plus et walk-in closet. Der er have på begge sider af huset, og grunden er overskuelig og nem at holde med fine buske, lille græsplæne samt terrasse.

Fra garagen har du adgang til et stort og praktisk vaskerum, der byder på masser af plads. En skøn detalje, hvis man har brug for et godt sted til barnevogne, cykler mm.

I den rummelige stue er der ligeledes god plads og i stueplan finder du desuden et værelse, gæstetoilet samt køkken.

På førstesalen er der repos og tre værelser, hvoraf det største soveværelse har direkte adgang til walk-in.

Også på badeværelset har du god plads og det indeholder både bruseniche og badekar.

Søger du en bolig med mulighed for at sætte dit eget præg, og samtidig gerne vil bo centralt og tæt ved byen, så kan vi varmt anbefale en fremvisning af rækkehuset på Thomas Kingos Vej 49.