Bekkasinvej 2, Kaas
9490 Pandrup

Skøn villa med sydvendt have

I den sydlige del af Kaas finder du denne skønne villa på Bekkasinvej 2. Villaen er beliggende ved en blind stikvej. Herfra har du nemt til hovedvejen, der fører dig videre i enten sydgående retning til Aabybro og Aalborg eller nordpå til Blokhus og Saltum og ikke mindst de dejlige byer langs vestkysten. Kaas er en hyggelig nordjysk by med bl.a. egen slagter og Spar Købmand. Det er vedtaget, at der skal opføres en ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. I det nyrenoverede Jetsmarks Idrætscenter er der masser af sportsmuligheder for hele familien.

Villaen rummer samlet set tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet samt køkken, stue og udestue. Der er kælder under huset, og denne etage indeholder et godt bryggers, tre disponible rum og en integreret garage.

Fra villaens entré kan du fortsætte ligeud til fordelingsgangen, hvor ovenlysvinduerne sikrer et godt lys. Ved entréen finder du desuden to dejlige værelser og videre fremme i gangen er der adgang til gæstetoilettet. En god detalje er, at der er god skabsplads i gangen og det er også herfra, du via baggangen kan gå ned i kælderen.

Husets badeværelse med gulvvarme indeholder både badekar og bruseniche. Længere fremme kan du gå ind i henholdsvis soveværelset og køkkenet. Planløsningen muliggør, at man kan etablere et stort og åbent køkkenalrum, da køkkenet lægger op mod stuen. Der er desuden direkte adgang fra stuen til køkkenet.

Det velfungerende køkken indeholder spiseplads og byder på flotte fronter i træ.

I den store stue er der masser af plads og hyggelig brændeovn, der giver godt med varme. Herfra kan du gå ud i den store og opvarmede udestue, der virkelig er et skønt rum med masser af lys.

I husets kælder finder du et dejligt bryggers med godt med skabs- og bordplads og hævet vaskemaskine og tørretumbler. Som nævnt er her ligeledes tre disponible rum og i garagen har du en god værkstedsplads.

Rundt om villaen er der flere dejlige terrasser, så du kan følge solen i løbet af dagen.

Vi præsenterer hermed denne dejlige villa Bekkasinvej 2. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontantpris 945.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud