Halsvej 253, Vester Hassing
9310 Vodskov

Klassisk ejendom midt i Vester Hassing

Villaen på Halsvej 253 har en central placering på hovedgaden i Vester Hassing. Her bor du midt i den hyggelige by tæt på alle dens tilbud såsom gode indkøbsmuligheder, skole og børnehaver, ligesom bussen går ganske tæt ved med mange forbindelser dagligt til og fra byen. Byen tilbyder gode idrætsfaciliteter, såsom fodbold, håndbold og fitnesscenter. Derudover tager det kun ca. 20 minutter i bil til Aalborg centrum.

Boligen er i to plan og indeholder samlet set fire værelser samt et stort og lyst køkkenalrum, en hyggelig stue samt to badeværelser. Hertil kommer baghuset, hvor du bl.a. har et 85 kvadratmeter ældre men fint værksted med masser af anvendelsesmuligheder.

Villaens store og lyse køkkenalrum er virkelig boligens hjerte, hvor der er masser af albueplads og flotte italienske klinker. Der er gulvvarme i alrummet samt på badeværelset i stueplan.

Du bydes velkommen indenfor i den rummelige entré hvor du med det samme fornemmer husets lyse og imødekommende udtryk. Du kan gå til højre ind i det store køkkenalrum, hvor der som sagt er masser af plads til familieliv og madlavning.

Fra køkkenet har du adgang til badeværelset, der ligeledes har en rigtig god størrelse og er holdt i en stil, der passer godt til huset.

Den hyggelige stue finder du også fra alrummet, og i stueplan finder du desuden endnu et stort værelse.

Bevæger du dig op på førstesalen mødes du af et repos, hvorfra du har adgang til de tre gode værelser med et lyst og pænt gulv i vinyl. På det ene af værelserne er der en skøn detalje med en hyggelig alkove, som indbyder til hygge.

Badeværelset på førstesalen er i original stand med badekar, og byder også på fint med opbevaringsplads.

Ved udhuset har du et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt fire disponible rum. Der er desuden mulighed for opbevaring på førstesalen. Haven er helt lukket og ugeneret.

Lyder denne dejlige bolig som noget for dig, så tag endelig et nærmere kig på ejendommen på Halsvej 253 i Vester Hassing.

OBS: Boligen anvendes i dag som udlejningsejendom med en årlig lejeindtægt på kr. 81.600 excl. forbrug. Er det dit ønske at benytte boligen selv, kan lejer opsiges med et års varsel. 

Kontantpris 1.045.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud