Lerbækvej 47,
9310 Vodskov

Hyggelig ejendom lige udenfor Vodskov

På Lerbækvej 47 finder du denne hyggelige ejendom lige udenfor Vodskov. Byen er netop kendetegnet ved sin beliggenhed mellem skov og fjord. Vodskov tilbyder også et bredt udvalg af butikker, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, idrætsforening og Kultur- & Idrætscenter. Derudover bor du blot et minuts kørsel fra motorvejen, og byen har tilmed gode busforbindelser.

Ejendommen byder på mange muligheder, hvor du både kan se frem til en stor lade med dertilhørende stald, samt et charmerende stuehus på 117 kvadratmeter. Stuehuset består samlet set af entré, tre gode værelser, toilet, et stort badeværelse, køkken og stue.

Du træder først ind i en entré med trægulv, der ligeledes er at finde i stuen og værelserne. Fra entreen har du adgang til to værelser og stuen.

Stuen byder på en masse lys, samt udgang til ejendommens fine terrasse mod syd og adgang til det store værelse med skabsvæg. I åben forbindelse med stuen har du køkkenet, og du har derfor rig mulighed for evt. at etablere et åbent køkken-alrum. Herfra har du adgang til den sekundære entré med adgang til det store badeværelse fra 2008.

Udvendigt har du en fin sydvendt terrasse og en stor solrig have. Desuden har du et fint lille drivhus perfekt til at dyrke dine egne grøntsager.

Kontantpris 745.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud