Tranevej 40, Grindsted
9310 Vodskov

Udsigtsvilla på 242 etagemeter tæt ved skoven

Villaen på Tranevej 40 er beliggende i Grindsted på en rolig og naturskøn placering. Her bor du lige ved Hammer Bakker, som du kan gå direkte ind i via en sti for enden af den blinde stikvej længere fremme. Grindsted er kendetegnet ved at have en velfungerende borgerforening. Der er opført et nyere borgerhus med et godt sammenhold borgerne imellem. Byen tilbyder også et godt foreningsliv, børneinstitutioner og skole til og med 6. klasse. Her er gode busforbindelser og du har kort afstand til motorvejen. Der er blot ca. 20 minutters kørsel til Aalborg centrum og cykelsti til Vodskov og Aalborg. Indkøbene klares nemt i Vodskov.

Villaens kvadratmeter fordeler sig over to plan og byder blandt andet på en fantastisk udsigt fra terrasse og stue. Planløsningen er kendetegnet ved nogle gode, store rum, så man har en god fornemmelse af plads omkring sig. Husets vinduer er skiftet i 2011.

Velkommen indenfor i entréen, hvorfra du har adgang til den store vinkelstue på din højre hånd. Stuen har et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti mod syd. Her er der også udgang til terrassen, hvor du kan nyde både sol og udsigt.

Villaens køkken er lyst og meget velfungerende med masser af både bord- og skabsplads. Her er også god plads til spisebordet.

I den vestvendte del af huset finder du et stort soveværelse med skabsvæg, et rummeligt værelse samt badeværelse med badekar.

Den smukke spindeltrappe fører dig ned til underetagen, som har et hav af anvendelsesmuligheder med nogle gode, store rum og endnu et badeværelse. Her finder du i alt fire disponible rum, et viktualierum og et vaskerum/bryggers, der er flot lavet med lyse klinker.

Der er garage ved huset, og haven er flot anlagt og nem at holde.

Vi byder varmt velkommen i denne særdeles funktionelle og skønne villa på Tranevej 40.

Kontantpris 1.645.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud