Ny pris
Læs mere

Hjørringvej 179,
9400 Nørresundby

Totalrenoveret villa i gennemført stil

Villaen på Hjørringvej 179 i Nørresundby ligger tæt på alt det nødvendige, såsom gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og motorvejen. Skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter er også at finde tæt herved, og skal du en tur ind til Aalborg er der blot 5 km. 

Denne gennemførte villa er totalrenoveret omkring 2018-2019, hvilket er tydeligt, så snart du træder ind i boligen. Intet er overladt til tilfældighederne, og stilen er gennemført hele vejen igennem. Alt inventar i køkken, begge badeværelser samt for- og baggang er fra JKE Design, og alle disse rum er udstyret med gulvvarme. 

I stueplan giver boligen adgang til for-, baggang, spisestue, køkken, badeværelse og et værelse. Benytter du hovedindgangen, kommer du til en rummelig forgang med stort indbygget skab med skydelåger. Herfra træder du ind i den hyggelige spisestue med god plads til et spisebord og kig til det moderne køkken med grebsfrie fronter. En anden god detalje er de fine troldtektlofter med indbyggede Gyro spots. Badeværelset på denne etage fremstår ligeledes flot og veludnyttet med både vaskesøjle, badekar, væghængt toilet og topmoderne inventar med et eksklusivt armatur fra Gustavsberg Estetic.

Den smukke, italienske trappe fører dig videre op på 1. sal, som tilbyder en fantastisk stue med fremtrædende loftbjælker. Stuen fremstår utrolig gennemført, ligesom resten af boligen, og her er helt sikkert en særlig atmosfære. Her foruden består denne etage af to værelser og badeværelse.

Badeværelset har både en smart bruseniche og matchende inventar og armatur fra badeværelset i stueplan.

Til sidst giver boligen adgang til en kælder med rig mulighed for opbevaring samt egen ind-/udgang. Fortsætter du udenfor er der bestemt også meget at fremhæve. Den hyggelige have har stort terrassemiljø, græsplæne og to udhuse, hvoraf det ene udhus er særligt velegnet til hobbyværksted, gildesal mv. 

Udenfor er boligen også flot vedligeholdt. Taget er renoveret med nye tagplader, renset, malet og har fået algebehandling. Vinduerne er ligeledes skiftet og gavlene er beklædt med hardieplank. Derudover får du en god garage, så bilen kan parkeres i tørvejr.

Tag endelig et kig på denne gennemførte villa i Nørresundby, som har meget at tilbyde inde såvel som ude. 

Kontantpris 2.095.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud