Tvedens Alle 73,
9381 Sulsted

Familievenlig villa på lukket vej

Villaen på Tvedens Alle 73 er beliggende på en lukket og børnevenlig stikvej i Sulsted. Byen tilbyder skole til og med 9. klasse og to børnehaver. Her er desuden Dagli’ Brugs, der har åbent alle ugens dage, og der er gode busforbindelser til og fra byen. Fra villaen er der kun ca. 20 minutters kørsel til Aalborg.

Her er tale om en skøn familievilla med en god planløsning uden spildplads. Villaen indeholder tre gode værelser, et dejligt badeværelse, et praktisk bryggers samt køkken og stue i åben forbindelse. Både køkken og stue har en rigtig god størrelse med masser af plads. Desuden har du fra stuen adgang til en sydvendt udestue, der forlænger sommersæsonen betragteligt.

I 2019 er der anlagt ny og flot træterrasse samt lavet en hyggelig bar med træbeklædning i garagen. Alle hårde hvidevarer er løbende skiftet fra 2014 og frem. Huset opvarmes via naturgasfyr.

Velkommen indenfor i det velholdte og lyse hus, som har indgang gennem det pæne bryggers med hvide skabe og vaskemaskine og tørretumbler.

Herfra kan du gå videre ind i det rummelige køkken med gulvvarme og god plads til spisebordet. Selve køkkenet er fra JKE Design og byder på masser af bord- og skabsplads.

Den store åbning mellem køkken og stue binder de to rum rigtigt godt sammen, og også i stuen har man oplevelsen af rigtig god plads. Det store vinduesparti mod syd giver et dejligt lysindfald, og fra stuen har du adgang til udestuen, hvor der er opsat el-radiator, så det er muligt at opvarme rummet.

Fra køkkenet har du ligeledes adgang til husets værelsesafdeling med de tre værelser samt husets badeværelse. På badeværelset er der gulvvarme og både badekar og bruseniche. Andre gode detaljer er den store håndklædevarmer og generelt god opbevaringsplads.

Både soveværelse og de to andre værelser har en god størrelse, og der er tale om nogle gode regulære rum.

Udenfor har du en dejlig og nem have med stor græsplæne og ikke mindst den lækre træterrasse. Haven er helt lukket og egner sig derfor særligt godt, hvis du har små børn eller hund. Bilen kan nemt parkeres i carporten, hvorfra du også har adgang til garagen.

Vi byder velkommen i denne lyse og særdeles velholdte familievilla på Tvedens Alle 73.

Kontantpris 1.695.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud