Prinsensgade 8, 2.,
9000 Aalborg

Herskabelig lejlighed med altan

Denne flotte treværelses lejlighed er centralt beliggende i Prinsensgade 8, 2. i Aalborg. Indkøb og offentlig transport finder du tæt herved. Du bor desuden nær Aalborgs gågader, hvor du har adgang til det sprudlende handelsliv med et bredt udvalg af butikker og caféer. Dernæst er ikke mindst Limfjorden at finde i kort afstand af lejligheden.

Lejligheden udgør hele 119 kvm og består af entré, fordelingsgang, køkken, stue samt spisestue, et soveværelser og et badeværelse samt WC. Hertil er der en god altan og så skal det nævnes, at facaden er renoveret.

Den herskabelige lejlighed er gennemført med en fordelingsgang som bringer dig til alle lejlighedens tilværelser. Fra den unikke spisestue med karnap får du adgang til både sofastue og soveværelse. Det bringer en særlig stemning til lejligheden, som skal opleves. Dertil giver det fantastiske indretningsmuligheder.

Det store køkken er indrettet med halvø og har masser opbevaringsplads. Der er sågar plads til spisekrog, så kokkeriet kan nydes i godt selskab. Du får alt det nødvendige i hårde hvidevarer, men samtidig mulighed for at sætte dit eget præg.

Til sidst består lejligheden af et stort badeværelse med bl.a. bruseniche og spabad, et gæstetoilet og en god entré, som ligger i forbindelse med fordelingsgangen.

Her får du samlet set en velbeliggende og flot treværelses i hjertet af Aalborg. Tag endelig et kig og tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en fremvisning af boligen.

Kontantpris 2.445.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud