Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 13:15 - 13:45

Peder Andersens Vej 1, Langholt
9310 Vodskov

Villa på lukket vej med sydvendt have

Denne dejlige villa finder du på en rolig og dejlig placering i Langholt. Byen tilbyder børnehave samt skole, hvor børnene kan gå til og med 6. klasse. Herefter kan de fortsætte skolegangen på Vodskov skole - blot 3 km herfra. I Langholt er der desuden købmand og grillbar og ikke mindst idrætshal med et godt foreningsliv. Der er desuden direkte busforbindelser til f.eks. Aalborg og nem adgang til motorvejen.

Ejendommen tager sig flot ud med sprossede vinduer og hvælvet garageport samt fine detaljer. Badeværelset og gangen er renoveret i 2019 og her er klargjort til gulvvarme. Husets varmeveksler er desuden udskiftet i 2017 og der er gulvvarme i køkken og stue.

Samlet set indeholder villaen tre værelser, en stor stue samt et lyst køkken og et stort bryggers. Her er ligeledes integreret carport.

Velkommen indenfor i villaens entré, hvorfra du har adgang til badeværelset. Dette rum er flot lavet med glasafskærmning ind mod brusenichen, elegant sort badmøbel og flotte koksgrå klinker.

Længere fremme kommer du ind i den åbne og meget rummelige stue. Her er brændeovn og lyst klinkegulv samt udgang til den sydvendte og overdækkede træterrasse.

I den østvendte del af huset finder du desuden to værelser, hvor der i det ene er stor skabsvæg med god plads til garderoben.

Husets køkken er skønt og lyst med rigtig god skabsplads, hvide fyldningslåger og en dejlig spiseplads.

Fra køkkenet kan du gå videre til husets tredje værelse samt gangen med adgang til det store bryggers.

Udenfor har du en skøn og charmerende have, der er meget børnevenlig. Desuden vender den rigtigt godt i forhold til solen.

Tag endelig et nærmere kig på denne dejlige og velbeliggende villa på Peder Andersens Vej 1.

Kontantpris 1.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud