Skolekrogen 30B, Kaas
9490 Pandrup

Lyst og skønt rækkehus i dejligt kvarter

På Skolekrogen 30B finder du dette skønne rækkehus på en dejlig placering i Kaas, tæt på stisystem og skole. Der er ved at blive opført ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. Kaas tilbyder desuden egen slagter, Spar Købmand og du bor desuden tæt ved Vesterhavet og Aalborg er kun en køretur på 25 minutter væk.

Her er der tale om et velholdt og dejligt rækkehus, hvor både bad og køkken har fået en makeover i 2019. Samlet set indeholder boligen to værelser, et badeværelse, stue, bryggers samt to disponible rum. Hertil kommer carport og to skure. Rækkehuset udmærker sig ved, at der ikke er spildplads og de lyse og veldisponerede kvadratmeter udgør virkelig en dejlig og velfungerende bolig.

Når du træder ind i bryggerset vil du bemærke, at rummet har en god størrelse og her er det nemt at klare vasketøjet, da du her har vaskemaskine og i det tilstødende disponible rum er der tørretumbler.

Videre inde i boligen kommer du ind i det hyggelige køkken, hvor der som nævnt er foretaget en række forbedringer i 2019. Her er der indsat nyt køleskab, ny opvaskemaskine, ny emhætte, ny bordplade, samt ny vask og armatur. Væggene er i samme omgang blevet pudsede og rummet fremstår derfor lækkert og indbydende.

Fra køkkenet kan du gå videre til henholdsvis stue, de to værelser samt badeværelset.

I den sydvestvendte stue har du både et dejligt lysindfald og godt med plads. Det er en god detalje, at du her har direkte udgang til terrasse og have.

I de to værelser er der også tale om nogle gode regulære rum, og der er parketgulv på dem begge.

På badeværelset med gulvvarme fortsættes husets lyse og gennemførte stil, hvor man i 2019 har udskiftet vask, bordplade samt pudset væggene op.

Haven er hyggelig og dejlig lukket, og den vender godt i forhold til solen. Træterrassen ved stuen er en skøn detalje.

Lyder boligen på Skolekrogen 30B som noget for dig, så kontakt os endelig for en fremvisning.

Kontantpris 775.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud