Løkkegade 30, Kaas
9490 Pandrup

Villa med vidunderlig udsigt

Villaen på Løkkegade 30 ligger i skønne landlige omgivelser ved Kaas, som er en hyggelig nordjysk by med bl.a. egen slagter og Spar Købmand. Det er vedtaget, at der skal opføres en ny skole i byen, der står klar i 2023. Du har ca. 10 minutters kørsel til stranden, og der er tilmed blot 25 minutters kørsel til Aalborg. Der er blot fem minutters gåtur til torvet med busstoppested med gode forbindelser.

Du får en bolig, som er rigtig godt udnyttet. Samlet set består boligen af 121 kvm., som fordeler sig på henholdsvis entré, køkken, stue, tre værelser, et badeværelse og bryggers. 

Hjertet af boligen er den store stue, som ligger i åben forbindelse ind til spisestuen. I stuen er der plads til at samles i det helt store sofaarrangement. Der er tale om en dejlig lys stue med udkig til den skønne udsigt. Køkkenet er et godt samtalekøkken, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg, ligesom på resten af boligen.

I alt får du tre rigtig gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg. Badeværelset er pænt og funktionelt. Her får du bruseniche og et stort skabsarrangement, som rummer masser plads til badeværelsesartikler.

Udenfor finder du en utrolig hyggelig sydvendt terrasse. Her er mange skønne detaljer og det er et rigtigt dejligt sted at opholde sig. Der er sol hele dagen, fra tidlig morgen indtil sen aften om sommeren. Fra terrassen har du en helt vidunderlig udsigt, som nemt beundres af mange - den er lige til at falde i staver over. Det skal derudover nævnes, at der er gulvvarme på badeværelset.

Til sidst skal det nævnes at du får en god garage med tilhørende værksted, hvor der er plads til diverse opbevaring.

Ønsker du et nærmere kig på boligen, så kontakt os endelig for en fremvisning.

Kontantpris 1.245.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud