Anemonevej 1, Klokkerholm
9320 Hjallerup

Stor villa i to plan tæt på skole

Den rummelige villa på Anemonevej har en rigtig god placering i Klokkerholm tæt på blandt andet skole og idrætshal. Skolen går til og med 9. klasse og byen byder desuden på, børnehave, dagpleje og lægehus. Der er idrætshal, klubhus, aktivitetshus og pengeinstitut. En velassorteret MENY gør indkøbene lette at klare, og der er åbent alle ugens dage. Samtidig er byen kendetegnet ved et rigt og aktivt foreningsliv. Du er også i kort afstand til motorvejen med nem adgang til f.eks. Hjørring, Frederikshavn og Aalborg.

Her er der tale om en rummelig villa med masser af muligheder. Med 202 kvadratmeter og seks værelser kan den solide villa rumme den store familie og planløsningen muliggør en etablering af et stort køkkenalrum, hvis man ønsker dette.

Du kommer først ind i den rummelige entré. Herfra kan du fortsætte ligeud til husets fordelingsgang, der giver adgang til to værelser, bryggers, badeværelse samt køkken og stue.

De to værelser i stueplan har begge en god størrelse samt indbyggede skabe. En anden god detalje er, at du også i gangen har god skabsplads.

Husets bryggers byder på et klassisk og smukt gulv i terrazzo, og her er god plads.

På badeværelset er der lyse og grå klinker samt badmøbel i træ. Går du videre ind i køkkenet, mødes du af et godt og dejligt køkken med klassiske detaljer såsom hvide klinker og fronter i teak. Her er tilmed plads til en hyggelig spisekrog.

I villaens store vinkelstue er der parketgulv og adgang til udestuen, som er en skøn forlængelse af boligen. Udestuen er sydvendt og fungerer derfor som et skønt og lyst opholdsrum.

Tager du trappen op til førstesalen, kommer du først til et stort og dejligt rum. Her kan man have kontor, ekstra stue eller multirum til børnene – mulighederne er mange.

Førstesalen rummer desuden fire gode værelser samt WC med håndvask.

Bilen kan parkeres i garagen, og haven er skøn og ikke mindst nem at holde.

Vi præsenterer hermed denne dejlige villa på Anemonevej 1. Interesseret i at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontantpris 745.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Giv et bud