Ny pris
Læs mere

Langgade 63, Kaas
9490 Pandrup

Villa i skønne landlige omgivelser

Villaen på Langgade 63 ligger i skønne landlige omgivelser ved Kaas, som er en hyggelig nordjysk by med bl.a. egen slagter og Spar Købmand. Det er vedtaget, at der skal opføres en ny skole i byen, der står klar i 2023. Du tæt på stranden, og der er tilmed blot 25 minutters kørsel til Aalborg.

Her er der tale om en skøn villa, som fordeler dig på to plan og indeholder entré, køkken, stue, flere gode værelser, badeværelse og bryggers.

Du bydes velkommen i entréen, hvorfra du har adgang til bryggerset med gulvvarme og videre derfra er villaens store badeværelse, hvor der også er gulvvarme. Dertil består badeværelset i sin store størrelse af bruseniche, sanitet og et godt skabsarrangement.

Fra bryggerset har du adgang til store og lyse HTH-køkken, hvor der er god plads til spisearrangement. De franske døre forbinder køkken og stue, som samler de to rum, men samtidig giver mulighed for at lukke lidt af.

I den rummelige stue er der giver anledning til at oprette spise- og sofaafdeling og de store vinduer giver et fantastisk lysindfald. 

På første sal har vi tre gode værelser, med fritlagte bjælker, samt walk-in på det ene værelse. Dertil er der en repos som giver mulighed for at oprette hjemmekontor.

Udenfor har vi en dejlig stor have, som er nem at holde og terrasse med plads til spisning og grill-hygge. Til villaen tilhører en carport og værksted.

Kunne denne bolig være noget for dig, så tøv ikke med at give os et kald.

Kontantpris 775.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud