Meretesvej 19, Vester Hassing
9310 Vodskov

Velholdt og velbeliggende villa i Vester Hassing

Villaen på Meretesvej 19 er beliggende midt i hyggelige Vester Hassing. Praktisk talt har du indkøb lige rundt om hjørnet, og byen byder desuden på skole, børnehaver, idrætshal og meget mere. Der er gode busforbindelser til og fra byen, som også har egen idrætshal. I bil tager det blot 20 minutter at køre ind til Aalborg centrum.

Den dejlige villa indeholder i dag tre værelser – ét i stueplan og to på førstesalen. Har man behovet, er det muligt at etablere et ekstra værelse på førstesalen. Villaen rummer desuden et åbent køkkenalrum, et stort badeværelse samt entré og disponibelt rum med trappe til førstesalen. Der er gulvvarme under alle klinker.

Fra entréen kan du gå videre direkte ind i det lyse køkken, der er udskiftet i 2014. Her er valgt hvide elementer og en flot mørk bordplade. I åben forbindelse med køkkenet har du alrum og stue, og her er virkelig tale om et skønt opholdsrum med masser af lys og god plads til at indrette sig med sofaafdeling og spisebord.

Videre rundt i huset har du det store badeværelse, der også fungerer som bryggers. Rummet er flot og smagfuldt udført og særdeles velfungerende med god skabsplads.

Sidst i stueplan finder du et dejligt værelse med indbygget skab.

Bevæger du dig op på førstesalen kommer du op i et stort, åbent rum med adgang til endnu et værelse. Her er åbnet op mod loftet og der er sat filt på væggene.

Udenfor har du en skøn privat gårdhave/terrasse. Her er desuden en rigtig hyggelig overdækket terrasse.

Til villaen hører en carport med tilhørende værksted.

Vi byder varmt velkommen indenfor i denne charmerende og skønne villa på Meretesvej 19.

Kontantpris 1.275.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud