Solgt
Læs mere

Klitrosevej 12,
9400 Nørresundby

Familievilla opført i 2020 beliggende på lukket stikvej

Drømmer du om at bo i en nyopført villa fra 2020, så er boligen på Klitrosevej 12 måske dit kommende hjem. Her bor du centralt og tæt på mange faciliteter, herunder indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver og ikke mindst både Nørresundby og Aalborg centrum. Du har ligeledes skønne grønne områder tæt ved, herunder Skanseparken, Lindholm Fjordpark og Lindholm Kridtgrav, hvor der er sti hele vejen rundt.

Villaen er på 167 kvadratmeter og består samlet set af køkken-alrum, stue, tre værelser, to badeværelser samt et bryggers. Sidstnævnte er fra HTH og er i samme lækre stil, som resten af boligen. Dertil skal det nævnes at der i hele huset er gulvvarme, ovenlysvinduerne er Velux med motor, og der er genvex. En anden fantastisk detalje er antikalk-anlægget, der giver en lang række af fordele.

Husets hjerterum er det åbne køkken-alrum. Køkkenet er også fra kvalitetsmærket HTH. Her er ikke gået på kompromis og du får et dejligt samtalekøkken med plads til hele familien og gæster. Bordpladen i Silestone understreger villaens lækre materialevalg. Videre fra køkkenet kommer du ind i stuen, hvor der er plads til det store sofaarrangement. Både køkken og stue har udgang til terrassen.

Den moderne villa er opdelt med særskilt børne- og voksenafdeling. En god mulighed for privatliv til forældrene. Forældrenes soveværelse har eget badeværelse og rigeligt med skabsplads til garderoben. 

Børneafdelingen ligger placeret i den anden ende af huset og består af to værelser, multirum og badeværelse. Stilen er kørt videre på badeværelserne, som også er fra HTH og dertil er der valgt Corian. Er der behov for et ekstra og fjerde værelse, kan dette etableres hvor der på nuværende tidspunkt er multirum.

Udenfor har du en skøn anlagt have, som ikke kræver den store vedligehold. På terrassen har du mulighed for at forlænge sommeraftnerne, da den er sydvestvendt. Til sidst får du carport med plads til bil og et godt redskabsrum til diverse opbevaring.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at se nærmere på boligen beliggende på Klitrosevej 12 i Nørresundby - vi glæder os til at fremvise den for dig.