Åbent hus med tilmelding
D.23/01 kl. 13:45 - 14:15

Ellehammersvej 82,
9430 Vadum

Sjældent udbudt patriciervilla

Nu har du mulighed for at blive ejer af en af de få patriciervillaer i Vadum. Den flotte renoverede villa på Ellehammersvej 82 er beliggende centralt i Vadum, men i et roligt område med blot 300 meter til naturskønne omgivelser med stisystemer til gå- og løbeture. Derudover har du kort afstand til indkøb, mange gode idrætsfaciliteter, svømmehal og byens skole, hvor børnene kan gå til og med 9.klasse.

Den flotte patriciervilla er renoveret over flere omgange. Villaen og garagen har i 2005 fået nyt tag med sorte betontegl. I villaen er der lagt nye flotte gulve i dagligstuen og køkkenet i 2015. I bryggers, gang og badeværelse er der valgt en eksklusiv italiensk klinke, der ligeledes er fra 2015. Derudover har villaen flere steder øget lofthøjde, der selvfølgelig er lavet med gipsloft og stuk, hvilket passer perfekt til patricierstilen.

Villaen strækker sig over tre etager - bestående at en flot og funktionel stueetage i flere niveauer, en 1. sal med 3 store værelser og wc, samt en god stor og tør kælder.

I hjertet af villaen finder du det skønne køkken, et klassisk hvidt landkøkken, der er velholdt. Hertil skal det nævnes, at køkkenet har indbyggede spots i stukloftet, god skabsplads, slidstærkt flot gulv og en fin spiseplads. Herfra har du tilmed direkte udgang til den store hævede træterrasse, der er opført i 2014 i solide materialevalg. Her kan du sidde helt ugeneret og nyde udsigten til den lukkede have.

I stueplan har du desuden adgang til boligens to gode stuer i forskudt plan - en fin detalje der bidrager til en spændende bolig. I dagligstuen er der opmuret en pejseindsats i 2014, med direkte kig til ilden fra hele 3 sider. Det giver en hyggelig atmosfære og fungerer samtidig som endnu en flot detalje i rummet. Derudover får du et pænt lyst badeværelse fra 2014 med bruseniche og de flotte lyse italienske klinker, samt et stort værelse oplagt til forældresoveværelse med et stort indbygningsskab med lyse skydelåger.

På 1. sal finder du først et stort repos, der med fordel kan bruges som kontor, legerum eller hyggestue. Herfra har du direkte adgang til husets store loftsrum, der er isoleret og med mulighed for maksimal udnyttelse til opmagasinering. Derudover består denne etage af wc samt 3 gode værelser, hvoraf det største værelse er med frilagte loftsbjælker.

Villaen har en tør kælder, hvor du først træder ned i den store lyse gildesal. Herfra har du adgang til både værksted/hobbyrum og vinkælder. Desuden får du en stor garage med elport samt udhus med god plads.

En spændende og indflytningsklar patriciervilla med mange fine detaljer.

Kontantpris 2.295.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud