Solgt
Læs mere

Dalsgårdsvej 8, Vester Hassing
9310 Vodskov

Velholdt og centralt beliggende villa i to plan

Villaen på Dalsgårdsvej 8 har en skøn og rolig placering i Vester Hassing. Her bor du centralt i byen nær skole, indkøb, offentlig transport og daginstitutioner. Du har ej heller langt til den dejlige bypark. Skal du til storbyen, er Aalborg kun en køretur på ca. 20 minutter væk.

Denne villa er løbende vedligeholdt og fremtræder derfor i flot stand. Her er JKE-køkken fra 2016 og klinkerne på badeværelset er udskiftet for 3 år siden. Huset er omfuget i 2001 og alle vinduer er løbende skiftet. Desuden skal det nævnes, at der er solceller på ejendommen fra 2012.

Haven foran huset er anlagt med et fokus på et minimum af vedligeholdelse med granitskærver og belægning og byder flot velkommen.

Indenfor i huset har du to etager og et mindre kælderrum.

Stueetagen indeholder entré, baggang, stue, køkken, bryggers og badeværelse. Bag ved huset er der adgang til to gode værkstedsrum. På førstesalen finder du to dejlige værelser og et repos.

Velkommen indenfor i entréen, hvorfra du kan bevæge dig videre ind i den dejlige stue med gulvvarme. Videre ude i køkkenet har du det dejlige JKE-køkken, hvor der er lagt vægt på lyse og tidløse materialer. Den flotte grå bordplade giver modspil til de hvide skabe.

I det pæne bryggers har du lyse skabe og vaskemaskine, og det er en god detalje, at her er separat indgang. Badeværelset byder på hvidt badmøbel og pæne klinker.

Bevæger du dig op på førstesalen, mødes du af et repos samt to værelser.

Haven bag ved huset byder på fine bede, græsplæne og en skøn køkkenhave.

Velkommen i denne dejlige og meget velbeliggende villa på Dalsgårdsvej 8.