Strubjerg 248, st.,
9400 Nørresundby

Flot toværelses med stor sydvestvendt terrasse

Lejligheden i Strubjerg nr. 248, st., i Nørresundby er beliggende tæt ved indkøb og Fitness. Du bor ved store grønne områder og offentlig transport med bare 10 minutters kørsel til Aalborg centrum. Bussen går også direkte til Aalborg Universitet. Der er tilmed gode parkeringsmuligheder ved lejligheden.

Ejerforeningen er velfungerende med en sund økonomi. Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar. Den har et boligareal på 85 kvm. Her foruden medfølger et skur og en stor sydvestvendt terrasse med udsigt til grønne områder.

Lejligheden består af entré, fordelingsgang, køkken, stue, badeværelse og soveværelse. Fra entreen fortsætter du direkte ind i den lyse stue, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. I stuen er der god plads til at indrette sofaarrangement og spisekrog. Herfra kan du fortsætte ud på terrassen. Det store glasparti giver et godt lysindfald i både stue og køkken. Køkkenet er valgt i et klassisk design med hvide låger og en grå bordplade. Derudover er der keramiske kogeplader, køle-/fryseskab og indbygget ovn.

Lejlighedens badeværelse er, ligesom køkkenet, hvidt og tidsløst. Her finder du bl.a. en stor bruseniche og vaskemaskine. Til sidst tilbyder lejligheden et hyggeligt soveværelse med gulv til loft skab og en glasdør, som fører dig direkte ud på terrassen.

Lejligheden egner sig bl.a. til den studerende - og er derfor også velegnet til forældrekøb. Søger du en pæn og indflytningsklar lejlighed tæt på offentlig transport samt Nørresundby og Aalborg centrum, er denne lejlighed et godt bud på dit næste hjem.

Kontantpris 998.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud