Frederiksgade 85,
9700 Brønderslev

Solid og velholdt rødstensvilla uden spildplads

Villaen på Frederiksgade 85 er placeret i det attraktive nordbyen i Brønderslev - tæt ved både offentlig transport, skoler, indkøb og hal. I forlængelse af husets have, finder du et grønt fællesareal, der egner sig perfekt til boldspil og leg. Villaens placering gør desuden, at du har nemt til motorvejen og du bor med under 30 minutters kørsel til Aalborg.

I denne villa har den nuværende ejer virkelig optimeret planløsningen og kvadratmeterne. Her er ingen spildplads og en anden god detalje er, at med undtagelse af stuen, er der samme ens parketgulve overalt i huset, der er lagt for ca. 5 år siden. Der er vedligeholdelsesfrit materialer på huset i form af Hardieplank på gavle og udhæng.

Samlet set indeholder villaen fire værelser, et stort badeværelse, køkkenalrum, stue, bryggers samt disponibelt rum. Hertil kommer garagen med tilhørende skur.

Der er indgang til huset gennem det lyse og åbne bryggers, hvor der er god opbevaringsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Videre inde i huset kommer du ind i det rummelige køkken med spiseplads. Køkkenet ligger i delvist åben forbindelse med stuen og gang, så der er god sammenhæng mellem rummene. Videre rundt i boligen har du de fire værelser og et stort badeværelse med lyse klinker og gulvvarme. Sidtnævnte er et lyst og imødekommende rum med bruseniche samt massere af skabsplads.

Fra husets skønne og lyse stue er der udgang til den syd- og vestvendte terrasse, hvor du har sol størstedelen af dagen og helt indtil solnedgang. En del af terrassen er overdækket og her finder du også et praktisk værksted.

Garagen med elport har fået ny beklædning for ca. 8 år siden. Fra haven har du et rigtigt dejligt kig ud på det åbne område bag huset, så du har en fantastisk fornemmelse af plads, ro og fred.

Vi byder velkommen i denne dejlige villa på Frederiksgade 85. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontantpris 1.375.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud