Tines Vej 54,
9380 Vestbjerg

Spændende og velholdt villa på rolig placering

Villaen på Tines Vej 54 er beliggende på en blind stikvej i Vestbjerg, tæt ved naturskønne Hammer Bakker, offentlig transport og indkøb. Vestbjerg ligger godt i forhold til nem adgang til motorvejen og byen er særdeles velfungerende med populær skole, daginstitutioner, et aktivt forenings- og idrætsliv og meget mere.

Villaen her er det oplagte valg for den kræsne køber, der ønsker en lækker og gennemført bolig med spændende detaljer. Både køkken og bryggers er fra 2004 og badeværelset med gulvvarme i stueplan er lavet for ca. 5 år siden.

Planløsningen udmærker sig ved, at der er badeværelser på begge plan, og villaen rummer fire værelser på førstesalen. Herudover er det en dejlig detalje, at der er skønne opholdsrum/stuer på begge plan.

Velkommen indenfor i den lyse entré, hvor der er smuk vindeltrappe op til første sal. Fra entréen finder du desuden et badeværelse med hvidt badmøbel, grå klinker og bruseniche. Du kan også gå ud i bryggerset, hvorfra du ledes videre til køkkenet.

Køkkenet er fra Tvis og er lyst og lækkert med flotte elementer i hvid bøg samt granitbordplade.

I alrummet ud for køkkenet er der god plads til spisebordet, og rummets flotte udtryk understreges af både det smukke fyrretræsgulv samt den hyggelige brændeovn.

Fra stuen kan du gå ud i den dejlige udestue, der virkelig er et fantastisk plus for boligen med masser af lys fra syd. Også her er der brændeovn og det lyse klinkegulv er tidløst og flot.

Oppe på førstesalen kommer du først til repos, hvorfra du kan gå videre til henholdsvis badeværelse og de to af de i alt fire værelser. Videre inde i førstesalens stue er der loft til kip og adgang til hems.

Udenfor byder boligen på en flot anlagt have med stensætninger og bede, dejlige terrasser, havedam og pavillon.

Skuret i forbindelse med carporten sørger for rigelig opbevaringsplads til cykler, haveredskaber mm. Her er ligeledes et praktisk værksted.

Denne dejlige villa på Tines Vej 54 har virkelig karakter og udgør en særdeles skøn bolig med et væld af fine detaljer. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontantpris 2.395.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud