Lyngbakkevej 2, Hune
9492 Blokhus

Velholdt sommerhus på skøn naturgrund

Det fantastiske sommerhus på Lyngbakkevej 2 er beliggende i sommerhusområdet Pirup. Et roligt sted med gode vandrestier og storslået natur. Der er også bare 3,6 km til Blokhus samt 1,5 km til indkøb og Fårup Sommerland. Sommerhuset ligger på en delvis naturgrund, som derfor ikke kræver den store vedligeholdelse. På grunden er også et græsareal med sandkasse og fodboldmål. Den perfekte sommerhusgrund, som ofte besøges af råvildt mv.

Sommerhuset er lyst og velholdt. I 2002 er der lavet ny beklædning og isolering. Samme år er stuen udvidet i forbindelse med de store sydvendte vinduespartier og værelset i forlængelse af stuen. I 2002 er der ligeledes opført et lækkert anneks, så stedet i alt byder på fire soverum. Det giver god plads til overnattende gæster eller den store børnefamilie.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse med loft til kip. Her er et godt, naturligt lysindfald. Rummet udgør med andre ord et indbydende opholdsrum med udsigt til den hyggelige naturgrund, hvor du kan opholde dig ugeneret. I stuen er der desuden både installeret varmepumpe og brændeovn.

Køkkenet er indsat i 2012 og fremstår i god stand. Det er valgt i et tidløst design med hvide fronter. Fra det dejlige opholdsrum har du selvfølgelig også udgang til det store terrassemiljø. Herfra kan du fortsætte videre ud i det tilhørende anneks.

På modsatte side af sommerhuset finder du endnu en terrasse samt redskabsskur og carport til bilen. 

Der indlagt fiber fra Stofanet. Her får du et velholdt og velbeliggende sommerhus på en fantastisk grund i Pirup.

Kontantpris 1.795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud