Solgt
Læs mere

Nervøsvej 27, ST.,
9430 Vadum

Dejlig 2-værelses med sydvendt terrasse

På Nervøsvej 27, st. i Vadum finder du denne lyse og velindrettede lejlighed, der strækker sig over 61 kvadratmeter. Du bor tæt ved skole, idrætshal og svømmehal. Du bor i gåafstand til Rema 1000 og Spar, ligesom du har gode busforbindelser som bl.a. kører direkte til Aalborg. Du har desuden nemt til Aalborg Lufthavn.

Der er en god og sund ejerforening i ejendommen, og det er planlagt, at der i sommeren 2022 skal indsættes nye vinduer. Du har parkeringspladser ude foran og der hører desuden et kælderrum til lejligheden.

Fra entréen har du på din venstre hånd et hyggeligt køkken med hvide klinker på væggen og linoleumsgulv. Tilstødende op mod køkkenet finder du lejlighedens badeværelse, hvor du har egen vaskemaskine.

Modsat har du soveværelset med tilhørende walk-in. Og sidst men ikke mindst indeholder lejligheden også en dejlig lys stue med et stort vinduesparti mod syd, der lader lyset strømme ind. Der er lagt nyt gulv i stuen i 2020 og herfra kan du gå ud på den sydvendte terrasse, der virkelig er en skøn og solrig plet.

Søger du en mindre og skøn bolig i Vadum, kan vi varmt anbefale en fremvisning af lejligheden på Nervøsvej 27, st.