Fruensgårdsvej 167,
9700 Brønderslev

Charmerende landejendom med tag fra 2020

Ejendommen på Fruensgårdsvej 167 er beliggende nordøst for Brønderslev, med cirka 10 minutters kørsel ind til byen. Desuden tager det under 20 minutter i bil til Hjørring, så man må siges at have mange gode tilbud tæt ved boligen, herunder alle hverdagens nødvendigheder såsom indkøb, butikker, skole og daginstitutioner.

Der er lagt nyt Decra-tag på ejendommen i 2020, hvor gavl og udhæng også er skiftet til vedligeholdelsesfrit materiale. Der er solceller og husets køkken er udskiftet i 2014.

Samlet set indeholder boligen tre værelser, bryggers, et badeværelse samt entré, køkken og stue. Huset vender godt i forhold til verdenshjørnerne, da du har syd ved stue/terrasse, og her er der mulighed for at sætte dit eget præg på en spændende ejendom. Blandt andet er det muligt at etablere et stort og åbent køkkenalrum, da køkken og stue ligger op mod hinanden.

Når du kommer ind i entréen kan du gå videre til henholdsvis bryggers og stue. Fra bryggerset kan du gå videre ud på badeværelset, som er lyst med hvidt badmøbel, lyse klinker og bruseniche. Der er gulvvarme i både bryggers og badeværelse.

I den rummelige vinkelstue er der god plads, og der er et stort vinduesparti mod syd, der sikrer et godt lys i rummet. Herfra kan du bevæge dig ud i køkkenet, der byder på lyse træfronter, hvide klinker og en hyggelig spisekrog.

I de tilhørende ladebygninger er der bl.a. hestestald, dobbelt garage, værksted og disponible rum.

Er du på udkig efter en spændende ejendom på landet, hvor du kan sætte eget præg, så kontakt os endelig med henblik på en fremvisning af Fruensgårdsvej 167.

Kontantpris 795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud