Vadumvej 11, Nørhalne
9430 Vadum

Solid gulstensvilla med mulighed for selvstændigt erhverv

Villaen på Vadumvej 11 er beliggende på central placering i Nørhalne. Her bor du ganske tæt ved både Dagli’Brugs der har åbent alle ugens dage samt offentlig transport. Også skole, hal og børnehave har du inden for kort afstand. Nørhalne er en hyggelig og velfungerende nordjysk by med kort afstand til Nørresundby og Aalborg samt Aalborg Lufthavn.

Her er tale om en spændende ejendom med mulighed for selvstændigt erhverv, da boligen indeholder en separat del med butik, kølerum, pakrum, kontor og eget toilet.

Selve boligdelen i villaen rummer fire værelser, et badeværelse med brus og badekar, køkken, bryggers og stue.

Villaen står i velholdt men original stand. Dog skal det nævnes, at der for ca. 12 år siden er lagt nyt tagpap på huset. Her har du derfor mulighed for at sætte dit eget præg på huset, ligesom det er muligt at åbne op mellem stue og køkken og på den måde få ét stort køkkenalrum/stue.

Det er en god detalje ved husets værelser, at der er indbyggede skabe på dem alle. En anden skøn ting er den overdækkede terrasse, som kan tilgås direkte fra den store stue. Terrassen vender mod syd og vest og her er derfor masser af sol i eftermiddags- og aftentimerne.

Der er gulvvarme på badeværelset og rummet har en rigtig god størrelse.

I fordelingsgangen er der to ovenlysvinduer for et godt lysindfald og en anden god detalje er, at køkken og bryggers ligger op mod hinanden, en skøn og praktisk detalje i hverdagen.

Til boligen hører desuden garage med redskabsrum.

Velkommen i denne spændende bolig, der virkelig rummer et hav af anvendelsesmuligheder.

Kontakt os endelig for at høre nærmere.

Kontantpris 1.645.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud