Horsens Kirkevej 4, Langholt
9310 Vodskov

Velbeliggende gulstensvilla tæt ved skole og indkøb

På Horsens Kirkevej 4 i Langholt ligger denne dejlige gulstensvilla i to plan. Villaens placering er særdeles tæt på byens tilbud og dagligdagens nødvendigheder. Byen tilbyder børnehave samt skole, hvor børnene kan gå til og med 6. klasse. Herefter kan de fortsætte skolegangen på Vodskov skole - blot 3 km herfra. I Langholt er der desuden købmand og grillbar og ikke mindst idrætshal med et godt foreningsliv. Der er desuden direkte busforbindelser til f.eks. Aalborg og nem adgang til motorvejen.

Her er der tale om en villa, der er velholdt, men samtidig har du gode rammer for selv at sætte dit eget præg. Førstesalen er i dag uudnyttet og den øvrige del af boligen står i velholdt men original stand. Førstesalen er allerede godkendt som bolig, og her er mulighed for at indrette eksempelvis to værelser og et badeværelse. Se evt. den alternative plantegning for et forslag til hvordan rummene kan inddeles.

Taget på villaen er renset og malet omkring år 2018, og husets vinduer er skiftet i 2002. Villaen er separatkloakeret.

Foruden selve villaen i to plan hører der også et charmerende ældre baghus til ejendommen, hvor taget er ca. 10 år gammelt. Baghuset indeholder carport, værksted og disponibelt rum. Arealet mellem de to bygninger udgør et dejligt gårdmiljø.

Kom med indenfor i villaen, der i stueplan består af entré, stue, køkken, soveværelse, bryggers og badeværelse. Rummene er kendetegnet ved, at der er tale om nogle gode regulære rum, hvor der ikke mangler plads. Materialerne er ældre men generelt lyse og imødekommende.

På den store grund bag baghuset er der masser af plads med stor græsplæne og flotte gamle træer.

Søger du en villa med mange muligheder på en dejlig placering? Så kig endelig nærmere på ejendommen på Horsens Kirkevej 4.

Kontantpris 849.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud