Røgildsvej 70,
9400 Nørresundby

Smuk murermestervilla med fjordudsigt

Denne solide villa er beliggende i Nørresundby med udsigt mod fjorden og tæt på det nye område Stigsborg Brygge, der er i rivende udvikling. Her bliver blandt andet opført ny skole og anlagt strand. Fra villaen har du nemt til alle dagligdagens nødvendigheder såsom talrige indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner mm. Du bor i cykelafstand til Aalborg centrum og desuden tæt ved svømmehal/idrætshal samt den gamle kridtgrav, der indbyder til gåture.

Den dejlige villa præsenterer sig utroligt flot med dens hvide facade og røde tegltag. Villaen er i tre plan og der hører desuden garage og tre udbygninger til huset, herunder et nyopført anneks fra 2019. Annekset er fuldt isoleret og opvarmes via varmepumpe. Der er trukket internet hertil.

Villaen er hulmursisoleret for ca. 4 år siden, og du har en skøn udsigt til fjorden både fra stueplan og førstesal. Planløsningen er yderst velfungerende og praktisk med badeværelse på første sal og gæstetoilet i stueplan.

Fra entréen kan du gå videre ind i huset, hvor du i stueplan har adgang til gæstetoilet, køkken og stue. Det pæne, gennemgående gulv er lagt for ca. 5 år siden og der er et rigtigt dejligt lysindfald i stuen, der vender mod syd.

Husets køkken byder på masser af skabsplads og her er desuden en skøn og hyggelig spisekrog.

Videre oppe på førstesalen finder du to gode værelser samt et badeværelse. Badeværelset er lyst og tidløst med hvide grebsfrie elementer, træbordplader og lyse klinker.

Til sidst indeholder villaens kælder et dejligt og stort bryggers samt to disponible rum. Her er desuden et mindre opbevaringsrum.

Udenfor har du en dejlig have med flot belægning og nyanlagt græsplæne. Udbygningerne byder på masser af anvendelsesmuligheder, eksempelvis som kontor eller udestue. I haven er der desuden et større svømmebassin, der opvarmes via solcelleanlæg.

Kontakt os endelig for at høre nærmere vedrørende denne spændende og smukke ejendom på Røgildsvej 70.

Kontantpris 2.095.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud