Ny pris
Læs mere

Rypevej 10,
9270 Klarup

Renoveret familievilla for enden af blind vej

Villaen på Rypevej 10 finder du på en dejlig og rolig beliggenhed i Klarup for enden af en blind vej. Herfra har du udsigt til fjorden og i Klarup har du alt det nødvendige til dagligdagen, herunder skole, daginstitutioner, nem adgang til offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. Byens placering er særligt attraktiv i forhold til kort afstand til det nye supersygehus, der efter planen står færdigt i 2023. Også naturen har du tæt ved, da du bor tæt ved vandet og ikke mindst Lundby Krat.

Her får du en gennemført og renoveret villa med et hav af gode detaljer og fine løsninger. Villaen har fået nyt tag i 2016, og køkken, vinduer og badeværelser er fra 2019. Samme år er der opsat nye troldtektlofter og lagt nye gulve, ligesom afdelingen med bryggerset blev til/ombygget.

Boligen rummer fem værelser, to badeværelser, et åbent køkkenalrum og en rummelig stue. Hertil kommer entré, gang og bryggers.

Velkommen indenfor i husets entré, hvor overtøjet kan hænges i det indbyggede skab. Herfra har du adgang til et lækkert badeværelse med bruseniche.

Videre fremme kommer du ind i det imponerende køkkenalrum. Her har du loft til kip og god plads omkring dig. Det flotte køkken tilbyder masser af bord- og opbevaringsplads, integreret emfang i loftet og generelt lækre hvidevarer.

Stuen kan tilgås fra både køkken og entré. Her er tale om en dejlig rummelig stue med brændeovn fra omkring 2018. I forlængelse af stuen har du et godt værelse.

Videre rundt i huset finder du yderligere fire værelser, bryggers og et stort badeværelse. Sidstnævnte er gennemført og lækkert med bl.a. badekar, dobbeltvask og bruseniche. I gangen har du en stor skabsvæg med god opbevaringsplads, og i bryggerset er der fine detaljer såsom hævede maskiner og flot inventar.

Udenfor har du en dejlig have med et sydvendt terrassemiljø. Her er soldæk og hyggelige kroge.

Til boligen hører også en garage og en god bred indkørsel.

Velkommen på Rypevej 10, som vi glæder os til at fremvise. Kontakt os allerede i dag.

Kontantpris 3.295.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud