Kildevangen 30, Kaas
9490 Pandrup

Stor villa med velindrettet planløsning

Denne velholdte og dejlige villa er beliggende på Kildevangen 30 i Kaas. Villaen ligger godt i forhold til at der er direkte forbindelse til stisystem, både til den nuværende skole og den kommende, der efter planen står klar i 2023. Kaas tilbyder desuden egen slagter, Spar Købmand og du bor desuden tæt ved Vesterhavet og Aalborg er kun en køretur på 25 minutter væk.

Den rummelige villa er fuldmuret og er i to plan med en meget velfungerende planløsning. Eksempelvis er der mulighed for at anvende villaen med særskilt forældre- og børneafdeling med egne badeværelser, da der er gode værelser og badeværelser på begge plan. Omvendt hvis man har små børn, er der på førstesalen udover det store soveværelse hele tre værelser.

I alt får du her ikke mindre end seks værelser, de to badeværelser, en dejlig hall og et skønt og stort køkken og en rummelig og lys vinkelstue. Her foruden er der også et godt bryggers i forbindelse med køkkenet og en dejlig opholdsstue på førstesalen. Der er gulvvarme i hall, bryggers og badeværelset i stueetagen.

Villaen fremstår meget velholdt og egner sig utroligt godt til dig, der elsker at have god plads omkring dig – inde såvel som ude. Især skal det skønne og store køkken fremhæves. Både køkken og de to badeværelser er fra 2007 og her er der lagt vægt på lyse og tidløse materialer.

På badeværelset i stueplan er der både badekar og bruseniche. En anden god detalje er, at du i forbindelse med bryggerset har et lille depotrum, der egner sig godt til opbevaring.

Udenfor er der rigtig gode faciliteter, hvis man ønsker mulighed for værkstedsplads og lignende. Udover den dobbelte garage med stort værksted er her også et meget stort skur samt to ekstra små skure.

Husets terrasser er ligeledes skønne og hyggelige. Der er blandt andet terrasse med udekøkken samt en overdækket terrasse og grunden vender helt optimalt i forhold til solen.

Vi præsenterer hermed denne dejlige og rummelige villa på en rigtig god placering på Kildevangen 30.

Kontantpris 1.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud