Solgt
Læs mere

Gammel Østergade 3B, 1. th,
9400 Nørresundby

3-værelses med nyrenoveret badeværelse og køkken-alrum

Lige ved Nørresundby Torv finder du denne lækre og lyse 3-værelses lejlighed. En skøn placering inden for mange parametre – du bor tæt ved Skanseparken, som indbyder til gå- eller løbeture, og du har masser af indkøbsmuligheder samt offentlig transport tæt på. Ikke mindst bor du i gåafstand til Aalborg Centrum og Nørresundby Havnefront, Kulturbroen mm. Hver fredag er der et skønt marked lige udenfor din hoveddør, som byder på hyggelige boder med friske råvarer. Fra lejligheden er der få minutters kørsel til motorvejen, og du bor med kort afstand til tog og bus samt lufthavnen.

Lejligheden er en del af en smuk og klassisk ejendom, der tidligere har været et hotel. Her er en fantastisk loftshøjde på over 3 meter, som giver en skøn herskabelig fornemmelse. Vinduerne i køkken og bad er næsten to meter høje, hvilket også understreger loftshøjden.

Herlighederne indeholder to gode værelser og en stue/køkken i åben forbindelse med hinanden. Herudover er her et nyrenoveret badeværelse fra 2021 med gulvvarme.

I 2015 er der lagt nye gennemgående gulve i hele lejligheden. I køkken og stue blev der desuden efterisoleret og etableret gulvvarme, samt filtet vægge.

Fra entréen har du på højre hånd det store badeværelse med smukke grå klinker og hvidt badmøbel. Her er desuden både vaskemaskine og tørretumbler. Hvidevarerne er gode kvalitetsmaskiner fra Bosch og er næsten helt nye fra september 2020.

Videre inde i lejligheden kommer du ind i det åbne og flotte køkken, hvor også loftshøjden og stuens størrelse giver wauw-effekt. Begge værelser har en god størrelse og er nemme at indrette.

Der hører kælderrum til lejligheden, og der er parkering i gården (først til mølle). Derudover er der mulighed for en hurtig overtagelse af lejligheden, hvis det ønskes. 

Kontakt os endelig for at høre nærmere om denne lækre lejlighed i en super flot stand på Gammel Østergade 3B, 1.th.