Ny pris
Åbent hus med tilmelding
D.31/10 kl. 10:00 - 10:30

Søndersig 33, Hallund
9700 Brønderslev

Lækkert træhus fra 2006 med fantastisk udsigt

På en stor grund ved Hallund, ca. 4 kilometer nordvest for Klokkerholm, finder du denne utroligt skønne villa. I Klokkerholm er der gode indkøbsmuligheder, og nærliggende skoler har du i Øster Brønderslev eller Jerslev. Villaen er opført i 2006 og udsigten herfra er helt fantastisk ud over kuperet terræn med marker og skov.

Villaen er i to plan og strækker sig over hele 201 kvadratmeter. Stilen i huset er meget gennemført og passer godt til hustypen. Der er gulvvarme i hele stueplan, og på førstesalen er der gulvvarme på badeværelset. Huset opvarmes med fjernvarme fra Hallund fjernvarme, er tilsluttet offentlig kloak og er tilsluttet fibernet.

Samlet set indeholder boligen tre værelser plus soveværelse, to badeværelser samt hall, bryggers og køkkenalrum i åben forbindelse med stuen.

Du bydes velkommen indenfor i villaens hall. Her giver det en skøn fornemmelse, at der er helt åbent til førstesalen og materialevalgene er lyse og imødekommende. Fra hall’en har du adgang til et badeværelse samt det ene af de i alt fire værelser samt køkkenalrum/stue.

Det lyse og lækre køkken passer rigtigt godt ind i stilen med hvide låger, stålgreb og træbordplader. Der er god plads til spisebordet i alrummet og den rummelige vinkelstue byder på dobbeltdør ud til den sydvendte terrasse. Det flotte parketgulv i ask vidner om villaens høje kvalitet.

Oppe på førstesalen mødes du af en skøn, åben stue med udgang til altan. Heroppe kommer udsigten virkelig til sin ret mod skov, mark og ådal. Førstesalen indeholder desuden tre værelser samt badeværelse og walk-in.

Til villaen hører en stor dobbeltgarage med integreret værksted samt førstesal, i alt omkring 143 etagemeter. Her er også et skønt orangeri på ca. 40 kvadratmeter.

Vi byder velkommen i denne lækre og charmerende bolig på en skøn placering på Søndersig 33.

Kontantpris 2.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud