Åbent hus med tilmelding
D.26/09 kl. 14:30 - 15:00

Kystvejen 22, Hunetorp
9490 Pandrup

Velholdt og rummelig villa tæt ved Vesterhavet

Villaen på Kystvejen 22 er beliggende på en skøn placering blot tre kilometer fra Vesterhavet. Huset ligger blot 3,5 kilometer syd for Hune, så på under fem minutters kørsel har du gode indkøbsmuligheder og et rigt kultur- og foreningsliv. Fra villaen er der ligeledes nem adgang til Pandrup, hvor der også er gode indkøbsmuligheder, skole mm. Blokhus Golf ligger blot 1 kilometer væk. Man kan gå gennem plantagen og klitterne ned til vandet og du bor midt i skøn natur med et særdeles rigt dyreliv.

Den charmerende og flotte villa er løbende vedligeholdt og fremtræder derfor i flot stand. Her er nyt jordvarmeanlæg fra årsskiftet 2020/2021 og der er sat nye tagrender på huset sidst i 2020. Det velholdte Decra-tag har desuden en lang levetid. Der er gulvvarme i størstedelen af stueetagen, herunder bryggers, badeværelse, køkken, stue og hall/entré.

Boligen rummer mange anvendelsesmuligheder, da der i dag er køkken og bad på begge plan. Her er derfor rig mulighed for udlejning, flere generationer under samme tag eller lignende.

Velkommen indenfor i den store hall/entré, hvor du i denne del af huset har de to værelser i stueplan. Videre inde i det åbne køkkenalrum mødes du af et skønt og lyst køkken med grebsfrie fronter. Der er delvist åbnet op ind mod stuen, så der er god sammenhæng mellem rummene.

Stuen byder desuden på hyggelig brændeovn og her er en dobbeltdør ud mod haven.

Fra køkkenet kan du gå videre til bryggerset, hvor der også er trappe til førstesalen. I denne del af huset har du desuden et dejligt bryggers og et skønt badeværelse med spa og bruseniche samt adgang til sauna.

Førstesalen rummer to store værelser, et dejligt badeværelse samt et rummeligt køkken. Fra den sydvendte altan har du en dejlig udsigt mod marker med heste. Huset ligger desuden lige overfor et naturreservat med ørneshows i ferierne.

Til villaen hører en stor garage med to porte samt værksted og teknikrum.

Der er et godt naboskab på vejen og haven er skøn med blandt andet udepejs og bålsted.

Velkommen i denne perle af en ejendom på en dejlig placering på Kystvejen 22.

Kontantpris 1.795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud