Ny pris
Læs mere

Høkervej 5E, 1. 204,
9492 Blokhus

Ferielejlighed på skøn placering i Blokhus

Lejligheden på Høkervej 5A, 1., 204 har en fantastisk beliggenhed i Blokhus, lige ved både Vesterhavet og byen. Blokhus er en meget attraktiv og dejlig ferieby og byen tilbyder talrige butikker, caféer og restauranter, indkøb, bageri og meget mere. På torvet er der ofte events og koncerter om sommeren, og byen har sin helt egen charme uanset årstid.

Denne lejlighed udmærker sig ved, at den har vestvendt altan. Det betyder, at du har eftermiddags- og aftensol, og kan nyde de smukkeste solnedgange. Herudover har du udsigt til det flotte sømærke og det er nemt at gå direkte ned på stranden fra lejligheden.

Lejlighederne er renoveret i 2011-2012 med blandt andet ny facade, nye vinduer, døre og altan. Ejerforeningen er velfungerende med en sund økonomi. Lejligheden strækker sig over 60 kvadratmeter og indeholder et værelse, entré, gang og badeværelse samt køkken og stue ud i ét.

De gode detaljer står i kø – i soveværelset er der indbygget skab, så det er nemt at pakke kufferten ud og nyde ferien, og både badeværelse og køkken er velfungerende med lyse materialevalg. Der er badekar og håndklædevarmer på badeværelset og køkkenet er rigtigt godt udnyttet, så man har hvad man skal bruge.

Udenfor er der dejlige faciliteter, herunder en skøn legeplads for børnene.

Her er rammerne virkelig sat for nogle dejlige ferier lige ved det brusende og fantastiske Vesterhav, hvor stranden ved Blokhus er en af Danmarks absolut dejligste sandstrande.

Lejligheden kan overtages med det samme. Kontakt os for at høre nærmere vedrørende lejligheden på Høkervej 5A, 1., 204.

Kontantpris 1.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud