Frederik Jensensvej 5, Vester Hassing
9310 Vodskov

Højtbeliggende villa tæt ved børnehave og skole

Villaen på Frederik Jensensvej 5 ligger på en rolig og skøn placering i Vester Hassing. Beliggenheden er ligeledes særdeles god i forhold til nem adgang til indkøb, og der er stisystem til skolen. Der ligger en børnehave meget tæt ved huset og fra boligen har du en skøn udsigt, i vinterhalvåret uden blade på træerne sågar med fjordkig.

I 2001 gennemgik huset en større renovering med nyt Decra-tag, nyt badeværelse og gæstetoilet (begge med gulvvarme) og nye vinduer. Husets køkken er udskiftet i forbindelse med renoveringen i 2001 og brændeovnen er fra 2007. Med andre ord er denne dejlige villa løbende vedligeholdt og står i flot stand.

Den rummelige villa indeholder i stueplan hele fire værelser, badeværelse og gæstetoilet, køkken, spisestue og stue. Hertil kommer den store kælder med ét stort disponibelt rum samt ét mindre og bryggers. Til villaen hører desuden garage under terræn.

Du bydes velkommen indenfor i den gode brede entré med gulvvarme. Det er en god detalje, at der er indbygget skab til overtøjet og på højre hånd finder du husets gæstetoilet.

Modsat kan du gå ind i køkkenet med elementer fra HTH. Her er god plads til spisebordet og rummet er lyst og venligt med integrerede spots i loftet.

Videre rundt i stue og spisestue finder du nogle dejlige lyse rum med smukke gulve i fletparket. Ved stuen er der to terrasser, én mod øst og én mod syd/vest. Det er derfor altid muligt at følge solens gang i løbet af dagen eller at rykke i skygge på de ekstra varme sommerdage.

Villaens fire dejlige værelser skuffer ej heller forventningerne. Alle værelserne indeholder skabe, så du har masser af opbevaringsplads.

Den dejlige have er skøn og samtidig nem at holde.

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om denne dejlige gulstensvilla på Frederik Jensensvej 5 i Vester Hassing.

Kontantpris 1.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud