Annebergvej 44, 1.,
9000 Aalborg

Velbeliggende villalejlighed i Vestbyen med ugeneret have

Anparten på Annebergvej 44, 1. har en god beliggenhed i Aalborg Vestby. Her bor du tæt på centrum, og lejligheden har en attraktiv placering i forhold til både tog, bus og indkøb. Området byder på masser af takeaway-muligheder og boligen ligger tæt på Aalborg Streetfood, og du har heller ikke langt til eksempelvis café Ulla Therkelsen og Haraldslund, hvor der er svømmehal, bibliotek og fitness. Aalborg Stadion har du ligeledes tæt på, og der er desuden mange skønne grønne områder i nærheden samt lystbådehavnen.

Her er der tale om en ideel anpart. Anparten består af boligen på 1. sal, som samlet set strækker sig over 1. og 2. sal. Boligen er beliggende i et roligt kvarter og der er et rigtig godt naboskab. Dertil er det tilladt at holde husdyr og der er fælles vaskemaskine og tørretumbler.

Samlet set består boligen af køkken, stue, to værelser samt et badeværelse og gæstetoilet, begge med gulvvarme. 

Boligens første plan byder på et dejligt stort køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Her er der tale om et lyst køkken med hvide fronter og god skabsplads. Dertilhørende er køkkenet udstyret med Quooker. Stuens indretningsmuligheder giver plads til spise- og sofaplads. Derudover er der indrettet kontorplads ved den indbygget skabsvæg, som er en smart og praktisk detalje. Alle trægulvene er egetræsgulve og der er gulvvarme.

Trappen fører dig op i boligens repos, som giver adgang til begge værelser. Det ene værelse er i tilknytning til badeværelset, som ligesom gæstetoilettet har gulvvarme. De smukke fritlagte bjælker giver boligen charme – disse er at finde på begge etager.

Udenfor har du egen parkering og en skøn have til at opholde sig i. I haven finder man to solrige terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Der er derfor rig mulighed for privatliv, da haven ligger ugeneret og kun deles med underboen. Desuden findes der både fællesskur til plæneklipper og haveredskaber, samt eget skur/værksted.  

Tøv ikke med at give os et kald, hvis du ønsker en fremvisning af Annebergvej 44, 1.

Kontantpris 2.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud